Як приготувати салат з мисливськими ковбасками: 10 ідей та рецептів

Зміст

Мисливські ковбаски — копчені, пряні, іноді з нотками часнику чи перцю. Вони додають салату характеру, глибини та ситності, роблячи його хорошим варіантом навіть як основну страву. Ковбаски легко поєднати з різними інгредієнтами, і це буде ситно та смачно. Ми підготували для вас 10 ідей крутих салатів для вечері чи святкування.

Класичний салат з мисливськими ковбасками

Для цього салату потрібні: мисливські ковбаски, варена картопля та яйця, мариновані огірки, червона цибуля. Для заправки змішайте майонез, гірчицю та лимонний сік. Всі складові наріжте кубиками, змішайте, додайте спеції та заправте.

Салат з мисливськими ковбасками і сиром-косичкою

Наріжте мисливські ковбаски, варені яйця та сир-косичку. Додайте консервовану кукурудзу та майонез. Перемішайте і подавайте з грінками.

Салат Мисливський – рецепт з Сільпо

Для цього салату треба нарізати кубиками мисливські ковбаски, варену картоплю, квасолю та яйця, заправити все це сіллю та майонезом. Ще поціновувачі додають зелений консервований горошок.

Салат з мисливськими ковбасками і сухариками

Для цієї страви потрібні: мисливські ковбаски, сухарики, помідори, твердий сир, листя салату, часниковий соус​. На листя салату викладіть нарізані кубиками: ковбаски, помідори та сир. Посипте сухариками та заправте соусом. Якщо не любите часниковий соус, то замініть тим, який ви любите.

Салат з мисливськими ковбасками і грибами

Складові для цього салату — ковбаски, печериці, цибулю потрібно трохи обсмажити. Коли суміш охолоне, то заправте сметаною або грецьким йогуртом.

Салат з мисливськими ковбасками і французькою гірчицею

Візьміть на 2-3 порції:

  • ковбаски — 250 г;
  • айсберг, рукола або мікс — 150 г;
  • томати чері — 10 шт.;
  • солодкий перець — 1 шт;
  • червона цибуля — 0,5 шт (якщо любите);
  • натертий пармезан — 50 г.

Для заправки:

  • французька гірчиця — 2 ч. л.
  • оливкова олія — 3-4 ст. л.
  • мед — 1 ч. л.
  • лимонний сік — 0,5 ч. л.;
  • спеції за смаком.

Процес приготування:

  1. Ковбаски нарізати кружальцями або скибочками. За бажанням — можна трохи обсмажити на сухій сковорідці до легкої скоринки.
  2. Помідори чері розрізати навпіл, болгарський перець — нарізати соломкою або півкільцями, цибулю — тонкими півкільцями.
  3. Салатне листя порвати руками або залишити цілим, якщо воно ніжне.
  4. Все для заправки змішайте та заправте салат. Зверху посипте пармезаном.
  5. Цей салат смачний як одразу після приготування, так і через 10–15 хвилин, коли інгредієнти трохи «просочаться» заправкою.

Салати з овочами

Смачно змішувати овочі та мисливські ковбаски — і це зовсім не випадковість. Тут працює ціла низка кулінарних принципів, які разом створюють гармонійний, насичений смак. Мисливські ковбаски мають насичений, копчений, пряний смак. Овочі — свіжі, хрусткі, соковиті, з нейтральними або легкими кисло-солодкими нотками (наприклад, помідори чи перець). Разом це створює яскраву комбінацію — м’ясний аромат + овочева свіжість.

Салат з мисливськими ковбасками і помідорами

Спробуйте створити страву з мисливських ковбасок, помідорів, листя салату. Посипте сушеним часником, це свіжий та незвичайний смак, а заправку краще обрати легку: грецький йогурт або оливкову олію.

Салат з мисливськими ковбасками і огірком

Що потрібно взяти:

  • мисливські ковбаски — 5 шт.;
  • свіжі огірки — 2 шт.;
  • варені яйця — 2 шт.;
  • зелена цибуля або кріп — невеликий пучок;
  • твердий сир — 50–70 г;
  • сметана з гірчицею.

Приготування: ковбаски нарізати кружальцями, можна трохи обсмажити — буде ще смачніше. Огірки — нарізати тонкою соломкою або півкільцями, яйця — кубиками. Сир натерти на великій тертці, додати зелену цибулю або кріп. Заправити сметаною з гірчицею. Посолити й поперчити за смаком. Перемішати, дати настоятися 10–15 хвилин у холодильнику.

Салат з мисливськими ковбасками і болгарським перцем

Простий салат складається з ковбасок, солодкого болгарського перцю, цибулі, айсбергу та оригінальної заправки. Наріжте ковбаски, перець і цибулю, змішайте з листям салату. Заправте олією, лимонним соком, соєвим соусом та медом. Додайте за смаком сіль та перець і смакуйте.

Салат з мисливськими ковбасками і квасолею

Викладайте шарами нарізані інгредієнти, змащуючи кожен шар сіточкою майонезу. Які шари: мисливські ковбаски, консервована квасоля (червона або біла), корейська морква, мариновані огірки, варене яйце та натертий сир. Якщо не любите огірки, то додайте консервовану кукурудзу. Цей салат можна подавати як і основну страву, завдяки насиченому складу та смаку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *